Category: Agriculture & Gardening -> Food & related products -> Dairy products Country: Poland Featured products [Poland]Homogenized creamHomogenized cream, 12%, packed in cups of 200ml,
collective package 16 items;
term of use 14 days[...] [Poland]Homogenized creamHomogenized cream, 18%, packed in cups of 400ml,
collective package 12 items;
term of use 14 days[...] [Poland]Cottage cheese StargardzkiCottage cheese "Stargardzki" -creamy;
in airtight packagings;
contains 55% of fat in dry mass;
net weight 200g;
collective package: 27 items;
term of use: 14 days.[...] [Poland]Cottage cheese stargardzkiCottage cheese "stargardzki" -semi-fat;
in airtight packagings;
contains 15% of fat in dry mass;
net weight 200g;
collective package: 27 items;
term of use: 14 days.[...] [Poland]Cottage cheese stargardzkiCottage cheese "stargardzki" -low-fat;
in airtight packagings;
net weight 200g;
collective package: 27 items;
term of use: 14 days.[...] [Poland]Cheese dessert SabrinaReady to eat, delicious, sweet, cold dessert, made of creamy cottage cheese.
We offer cheese dessert "Sabrina" in three flavours:
- with ananas
- with cherry
- with peach
.
Delicious fruit jelly intensifies its flavour.
Cheese dessert "Sabrina" is available in 160g bowls.
Cheese dessert "Sabrina" do not contain any preservatives.
Term of use: 21 days.
Keep in refrigator (2-8 degrees Celsius).[...] [Poland]Jogurt JOVI 250g/400gJogurty JOVI są bogatym źródłem witamin A i E (tzw. witaminy młodości) oraz witaminy D odpowiedzialnej za wchłanianie wapnia i fosforu w układ kostny. Zawierają pożądaną dla organizmu mikroflorę : bakterie probiotyczne (Lactobacillus Casei, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis) – żywe kultury bakterii, które gwarantują korzyści zdrowotne. Wprowadzone do przewodu pokarmowego eliminują niepożądaną mikroflorę, a inulina , dodawana w procesie produkcji jogurtu, stymuluje[...] [Poland]Jogurt pitny„JOGURT PITNY” to wysokiej jakości mleczny napój fermentowany zawierający żywe kultury szczepów bakterii jogurtowych, tj. Lactobacillus acidophillus, Bifidobacterium species, Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus. Dzięki ich właściwościom umożliwia spożywanie jogurtów nawet przez osoby cierpiące na nietolerancję laktozy.
Dzięki obecnym żywym kulturom bakterii jogurtowych jest idealnym źródłem łatwo przyswajalnych przez układ pokarmowy białek mlecznych, cennych[...] [Poland]Ser trzykrotnie mielony / wiaderkoSer trzykrotnie mielony / wiaderko - półtusty
Opakowanie: 500 g
Kod EAN: 5903767001318
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym: 6
Ilość sztuk na palecie: 600
Termin przydatności do spożycia: 17
[...] [Poland]Kefir Bio owocowy 0%Kefir Bio owocowy 0%tł. 400 g
Smaki: truskawkowy, leśny
Kod EAN: 5903767000342, 5903767001035
Ilość sztuk w opakowań zbiorczym: 9
Ilość opakowań zbiorczych na palecie: 120
Termin przydatności do spożycia: 25
SWW 2358, PKWiU. 15.51.52-30.10
[...] |
|